I do not own any of the images used below. All the rights belong to their respective owners .

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

"Η Κακή Αρχή"

Πώς ξεκίνησαν όλα... 

      Χμ, νομίζω "πηγή του κακού"  ήταν η κουβέντα ενός φίλου " Έχεις blog;" Μια ερώτηση που μπορώ να πω έγινε με μεγάλη φυσικότητα , καθώς και μια αντίδραση μικρής έκπληξης όταν πήρε την φυσική απάντηση " Όχι πώς σου 'ήρθε;" 
      Μόνο που η επόμενες του λέξεις με έβαλαν σε σκέψεις ! Για την ακρίβεια, όταν είπε "Περίμενα να έχεις..." η αλήθεια είναι πως πυροδότησε αυτόν τον μικροσκοπικό μηχανισμό που υπάρχει μέσα στον άνθρωπο και αρχίζει κάτι και τον τρώει ανεξήγητα η περιέργεια να δοκιμάσει πράγματα.
     Κι ύστερα σκέφτηκα... Γιατί όχι; Υπάρχει καλύτερος τρόπος να διοχετεύσω αυτή τη φιλοσοφική μανία (και φιλοσοφική αηδία που λέω κι εγώ πολλες φορές) από ότι ένα προσωπικό ιστολόγιο ; Νομίζω άλλοι χώροι όπως facebook και twitter δεν είναι ικανοποιητικοί για κάτι τέτοιο. Το μεν fb γιατί σπανίως βρίσκεις έστω σοβαροφανές ακροατήριο για τις περίπλοκες σκέψεις που με τόσο κόπο εκμαίευσες από το κεφάλι σου για να διατυπώσεις κάτι πιο πέρα από όσα βλέπουν οι άλλοι ή γιατί πέφτει ένα ανεξήγητο κράξιμο σε κάθε τι πιο ψαγμένο . Όσο για το twitter, νομίζω το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι δεν φτάνουν οι χαρακτήρες . 
   Έτσι μπορώ να πω , πως αυτό το ιστολόγιο είναι ένα ακόμη εγχείρημα έκφρασης μιας ακόμα ιδιαίτερης ιδιοσυγκρασίας....!


Υ.Γ. Ο Τίτλος είναι μάλλον παραπλανητικός. Αρκεί να θυμηθεί κανείς μια σειρά από ατυχή γεγονότα

9 σχόλια:

  1. εγώ ξέρεις ότι ανυπομονώ να διαβάσω οποιαδήποτε "φιλοσοφική αηδία" πρόκειται να γράψεις! περιμένω συχνά άρθρα και είμαι έτοιμη να σε βοηθήσω σε ό,τι ζητήσεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω λόγια να σου πω , μονάχα το οτι δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσένα ! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταρχάς να σε καλωσορίσω στη χώρα των ιστολογούντων!!ΧΑΧΑ!!Μετά θέλω να σου πω ότι ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΣΟΟΦΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ!!ΧΑΧΑ!!!Αυτά προς το παρόν!!ΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα . Πάντως έχω να πω ότι το περιοδικό XAXA σου δίπλα στη φωτογραφία του Ντοστό κάνει λίγο creepy !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. XAXA!!Γιατί καλε;;ΧΑΧΑ!!Σκέψου ότι γελάς ο Ντοστογιέφσκι ή ο Ρασκόλνικοφ!!Ότι προτιμας και αγαπάς!!ΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό σκέφτομαι και δεν μπορώ να διαλέξω...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ θα διάλεγα τον Ρασκόλνικοφ αν σε βοηθά αυτό!!ΧΑΧΑ!!!Αλλά αυτά είναι προσωπικές επιλογές!!ΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλώς όρισες λοιπόν...Καλό Ταξίδι στον όμορφο κόσμο των Blog και εύχομαι να μαζς χαρίζεις τις σκέψεις σου όπως σου βγαίνουν....αβίαστες!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε ευχαριστώ πολύ , εύχομαι να σας κρατώ ευχάριστη συντροφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή